MYH beviljade NBI/Handelsakademin nya starter HT2022, 2023 och 2024 – NBI/Handelsakademin
Senaste nyttYrkeshögskolan

MYH beviljade NBI/Handelsakademin nya starter HT2022, 2023 och 2024

Av 25 januari, 2022april 26th, 2024No Comments

Den 11 januari meddelade Myndigheten för Yrkeshögskolan vilka nya utbildningar som har beviljats och som får ingå i Yrkeshögskolan kommande år

Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljade NBI/Handelsakademin 12 nya starter för 4 utbildningar som vardera är på 2 år. Med start hösten 2022 kan vi alltså erbjuda 12 unika yrkeshögskoleutbildningar inom IT/Tech, Inköp/Logistik/Ekonomi samt Bygg- och Anläggningsingenjör.

En YH-utbildning är kortaste vägen till ett nytt jobb

Samtliga YH-utbildningar är skapade utifrån näringslivets behov av arbetskraft. Man kan säga att det är behovet som skapar utbildning, vilket är en av Yrkeshögskolans största styrkor. Enligt statistik framtagen av Myndigheten för Yrkeshögskola så hamnar 9/10 studerande i jobb inom ett år. Detta är något som vi också ser bland våra examinerade studerande. Såklart något som vi är otroligt glada och stolta över.

Ny utbildningsort för Objektorienterad programmering med AI-kompetens!

Med start hösten 2022 kan vi även erbjuda Objektorienterad programmering med AI-kompetens i Göteborg förutom i Malmö och Halmstad

NBI/Handelsakademin erbjuder även korta YH-utbildningar, som vänder sig till dig som redan är yrkesverksam och som vill bredda eller uppgradera dina kunskaper inom ett specifikt område.

Ansökningsperioden för hösten är igång, och du kan redan nu skicka in din ansökan på utbildningssidorna! Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad eller utforska utbildningssidan som intresserar dig genom att klicka på någon av länkarna här ovan.

Kom ihåg, ju fler utbildningar du söker till, desto större chans att du blir antagen. Lycka till!