Nu söker vi utbildningsledare till Malmö! – NBI/Handelsakademin
Lediga tjänsterSenaste nytt

Nu söker vi utbildningsledare till Malmö!

Av 28 februari, 2024No Comments

Driven utbildningsledare till vår yrkeshögskola i  Malmö!

NBI/Handelsakademin är sedan 25 år en av de ledande yrkeshögskolorna i Sverige med yrkeshögskoleutbildningar inom Inköp/Logistik, IT/Tech, Bygg/Anläggning samt Ekonomi/Juridik och Försäljning på orterna Malmö, Göteborg, Halmstad, Växjö och Luleå.

Vår strävan är att göra skillnad och bidra till en förändring i människors liv samt att säkra kompetensförsörjningen för företag och organisationer. Våra utbildare är handplockade från arbetslivet för att kunna ge verklighetsförankrade utbildningar av hög kvalitet. Lång erfarenhet har också gett oss ett starkt nätverk och en bra samverkan med arbetslivet runt om i Sverige.

Vi söker nu en utbildningsledare till vår verksamhet i Malmö som är en erfaren projektledare med passion för kompetensutveckling och som ser möjligheter och potential i att utveckla andra och sig själv. Våra utbildningsledare har en nyckelroll i verksamheten med ansvar för att driva, koordinera och kvalitetssäkra våra utbildningar samt att bygga nätverk och relationer med arbetslivet.

Arbetsbeskrivning

Som utbildningsledare ansvarar du för en eller flera utbildningar/klasser. Du är de studerandes kontaktperson, utbildarnas uppdragsgivare och verkställare i utbildningens ledningsgrupp. I ditt uppdrag kommer du framför allt att:

  • Ansvara för planering och administration av utbildning.
  • Ansvara för rekrytering och samarbete med utbildare
  • Ansvara för rådgivning och antagning av studerande
  • Ansvara för relationer med företag för praktikplatser, ledningsgruppsarbete och avsiktsförklaringar
  • Vara delaktig i utvecklingen av kursplaner
  • Driva kvalitetsarbetet tillsammans med övriga utbildningsledare  

Kvalifikationer         

Vi söker dig som trivs med och som har arbetat som driven projektledare. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som utbildningsledare med erfarenhet av YH-utbildningar eller annan form av kompetensutveckling.

Det är ett stort plus om du har ett bra regionalt nätverk inom arbetslivet. Vi ser gärna att du trivs med att skapa kontakter och känner dig bekväm i kontakt med arbetslivets företrädare och kan samverka med myndigheter. Du är intresserad av vad som händer inom arbetslivet och utbildningsbranschen.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, engelska och Excel samt vara en god administratör. Du är ansvarsfull och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt så att du håller tidsramar, fokuserar på resultat och är mån om att leva upp till satta kvalitetsmål.

Som person är du utåtriktad, flexibel och stabil, du har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter och fokuserar på rätt saker. För att trivas i rollen är det viktigt att kunna samarbeta på ett bra sätt i team, att tycka om att underhålla och skapa nya kontakter samt vara intresserad av att stödja våra studerande. Du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi erbjuder dig en verksamhet under tillväxt och en miljö med ambitiösa och engagerade kollegor såväl i Malmö som på våra övriga orter. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga utbildningsledare samt stödfunktioner där alla bidrar till ett gott arbetsklimat med en strävan att göra skillnad.

Är du intresserad av tjänsten? Läs mer och ansök via länken här under!

Jag är intresserad!