Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljar 480 nya utbildningsplatser! – NBI/Handelsakademin
InspirationSenaste nyttYrkeshögskolan

Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljar 480 nya utbildningsplatser!

Av 24 maj, 2024maj 27th, 2024No Comments

Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) har idag meddelat vilka utbildningar de har beviljat med utbildningsstarter 2024/2025. Totalt beviljades 451 utbildningar av 880 ansökta. MYH beviljade NBI/Handelsakademin 6 utbildningar med 12 starter under 2024/2025,  totalt 480 nya utbildningsplatser för personer mitt i arbetslivet.

De utbildningar som blev beviljade:

IT & Tech:
  • Cloud Development
  • Pyhtonprogrammering inriktning AI – mer info kommer inom kort
  • Testautomatisering Python – mer info kommer inom kort
Bygg & Anläggning:
  • Hållbar byggprojektering med BIM – mer info kommer inom kort
Inköp & Logistik

”Det är glädjande att vi fortsätter att växa inom område utbildningar för yrkesverksamma och ett betyg på att vi är en etablerad och trovärdig aktör inom våra prioriterade utbildningsområden. Grunden i vår verksamhet är annars våra två-åriga yrkeshögskoleprogram på heltid inom IT&Tech, Inköp & Logistik, Bygg & Anläggning samt Ekonomi, Försäljning& Juridik. Senast i januari beviljade myndigheten ytterligare 600 utbildningsplatser för yrkeshögskoleprogrammen på NBI/Handelsakademin.” – säger Jörgen Bergström Vice VD.

Utbildningarna vänder sig till yrkesverksamma som parallellt med sitt arbete vill skaffa nya kunskaper för att bli bättre i sin yrkesroll. Utbildningarna genomförs på distans, en gång i veckan och varierar i längd från 16 – 28 veckor.

Vi hoppas att vi ses till hösten!
NBI/Handelsakademin