Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljar ny YH-kurs – Hållbarhet inom Byggsektorn – NBI / Handelsakademin
InspirationSenaste nyttYH-kurs

Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljar ny YH-kurs – Hållbarhet inom Byggsektorn

Av 19 augusti, 2022augusti 30th, 2022No Comments

Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) gav återigen NBI/Handelsakademin förtroendet att bedriva en YH-kurs som vänder sig till yrkesverksamma som vill utvecklas och bli bättre i sin yrkesroll.

Byggsektorn växer och hållbarhet är en kritisk framgångsfaktor och nyckelkompetens i allt framtida byggande. Nya kunskaper inom hållbarhet för hela kedjan från beställning, projektering till produktion står högt i kurs inom byggbranschen.

Utbildningen Hållbarhet inom Byggsektorn vänder sig till personer med erfarenheter inom bygg- och fastighetssektorn som vill utvecklas vidare inom hållbarhet. Det övergripande målet med utbildningen är att ge specialiserade kunskaper inom hållbarhet inom bygg- och fastighetssektorn. Dels genom kunskap rörande teorier och begrepp och faktabaserade kunskaper om tekniska lösningar för energiåtgång, materialval och byggteknik, genom kvalitets-, miljö och arbetsmiljökrav som ställs inom byggsektorn. Men också genom praktisk kunskap om digitala verktyg, programvaror, ritningsläsning och för att bedriva förbättringsarbete/effektivisering.

 

Läs mer om utbildningen här – Hållbarhet inom Byggsektorn