Förberedande kurs i Programmering 1

Alla våra IT-utbildningar kräver förkunskaper i programmering. När du lämnat in din ansökan kan du få gå en avgiftsfri kurs som ger dig kunskaper motsvarande Programmering 1. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Ort
  • På distans
Kurstillfällen
  • Aviseras när du skickat in ansökan
Längd
  • 4 veckor
Kostnad
  • Avgiftsfri för dig som sökt utbildning
Ämnen
  • Programmering

Saknar du förkunskaper i programmering? Gå en avgiftsfri kurs!

Om du har alla förkunskaper som krävs utom programmering 1, kan du gå en förberedande kurs hos oss under våren. För alla YH-utbildningar krävs gymnasieexamen och kunskaper i svenska och för vissa utbildningar även särskilda förkunskaper i andra ämnen.

Om du uppfyller alla dessa krav men saknar programmering 1 erbjuder vi en avgiftsfri kurs på distans. Det är en snabb väg för att få de kunskaper som krävs för att uppfylla behörighetskraven.

Kursen pågår i 4 veckor, genomförs helt på distans och innehåller föreläsningsvideos, övningsuppgifter och stödjande material som PDF:er och liknande. Kursen avslutas med en tenta, och om du blir godkänd på den är du behörig sökande. Kurserna är avgiftsfria, och vi erbjuder flera tillfällen under våren.

Du kommer att få inbjudan via mail till vårens kurstillfällen när du har lämnat in din ansökan.

Har du frågor? Maila oss här!

Preparandkurs i programmering

för dig som ansökt till Systemutvecklare eller Objektorienterad programmering med AI-kompetens och som uppfyller övriga krav på behörighet.

Skapa din egen framtid

Intresseanmälan

Jag vill veta mer
Få svar på dina vanligaste frågor

Missa inte vår FAQ

Kunskap är ett lätt bagage att bära