Förberedande kurs i Programmering 1

På alla våra IT-utbildningar krävs förkunskaper inom programmering för att du skall klara av utbildningen. När du har lämnat in din ansökan, och har all annan behörighet som efterfrågas till utbildningen, erbjuds du möjligheten att få gå en avgiftsfri kurs som ger dig kunskaper motsvarande Programmering 1.

Ort
  • På distans
Kurstillfällen
  • Öppnar VT2024
Längd
  • 4 veckor
Kostnad
  • Avgiftsfri för dig som sökt utbildning
  • Berättigar till studiemedel
Ämnen
  • Programmering

Saknar du förkunskaper i programmering?

Gå på en av våra avgiftsfria kurser!

Om du uppfyller alla andra behörighetskrav förutom Programmering 1 så kan vi erbjuda dig en en förberedande kurs i Programmering 1 på distans. Det är en snabb väg för att få de kunskaper som krävs för att uppfylla behörighetskraven. Kursen pågår i 4 veckor och genomförs helt på distans. Kursen innehåller föreläsningsvideos, övningsuppgifter och stödjande material samt avslutas med en tentamen. Blir du godkänd på tentamen är du garanterat behörig för att bli antagen på våra IT-utbildningar men däremot inte på andra YH-utbildningar. Kurserna är avgiftsfria och CSN berättigade.

Om du saknar behörighet inom programmering och har lämnat in din ansökan får du en inbjudan till någon av våra kurstillfällen under våren.

Har du frågor? Maila oss här!

Följande utbildningar kräver förkunskaper i programmering:

Skapa din egen framtid

Intresseanmälan

Jag vill veta mer
Få svar på dina vanligaste frågor

Missa inte vår FAQ

Kunskap är ett lätt bagage att bära