Nu söker vi utbildningsledare till Luleå! - NBI / Handelsakademin
Lediga tjänsterSenaste nytt

Nu söker vi utbildningsledare till Luleå!

Av 1 februari, 2021juli 10th, 2023No Comments

Nu söker vi en erfaren och driven utbildningsledare till våran yrkeshögskola NBI/Handelsakademin i Luleå. Tjänsten är tillsatt.

Driven utbildningsledare till vår yrkeshögskola i Luleå

Yrkeshögskolan NBI/Handelsakademin bedriver yrkeshögskoleutbildningar (YH-utbildningar) i Malmö, Göteborg, Halmstad, Växjö, Luleå och Gällivare. I koncernen bedrivs även gymnasieskolan Gymnasieakademin samt Stöd- och Matchning på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Vår strävan är att bidra till en förändring i människors liv och skapa en bättre konkurrenskraft för företag och organisationer genom utbildning och personlig utveckling i en trygg, personlig och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av omtanke, personlighet och energi.

Utbildare och föreläsare är handplockade för att kunna ge våra studerande en utbildning av hög kvalitet. Förutom en hög kvalitet på utbildningen så bedrivs vår verksamhet i en trygg miljö som kännetecknas av omtanke. Vårt gedigna nätverk inom näringslivet skapar också de bästa förutsättningarna för en bra matchning med näringslivet.

För att driva, koordinera och utveckla våra utbildningar har Utbildningsledaren en nyckelroll. Vi expanderar och söker nu ytterligare en Utbildningsledare för vår yrkeshögskola i Luleå. Du kommer att ingå i en organisation med 1 Utbildningsledare i Luleå och ytterligare 8 Utbildningsledare på de andra orter samt stödfunktioner såsom marknad, utveckling och ekonomi i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som Utbildningsledare för yrkeshögskolan är du ansvarig för en eller flera utbildningar/klasser. Du ska vara intresserad av kompetensutveckling och alltid se möjligheter och potential i att utveckla andra och även dig själv. Du är de studerandes kontaktperson, utbildarnas uppdragsgivare och utbildningens ledningsgrupps verkställare. I ditt uppdrag kommer du framför allt att:

  • Ansvara för drift av utbildning, dvs planering och administration av utbildning.
  • Ansvara för rekrytering av lärare
  • Ansvara för studierådgivning och ansökningar från intresserade
  • Vara delaktig i utvecklingen av kursplaner
  • Följa upp och utveckla kvalitetsarbetet tillsammans med övriga utbildningsledare.
  • Ha kontinuerlig kontakt med företag för Lia (Lärande i arbete) samt för att identifiera behov av kompetens i näringslivet och samverkan i våra utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med och som har arbetat som projektledare/projektkoordinator.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som Utbildningsledare med erfarenhet av YH-utbildningar eller kompetensutveckling.

Vi ser gärna att du trivs med att skapa kontakter och känner dig bekväm i kontakt med arbetslivets företrädare och kan samverka med myndigheter. Du är intresserad av vad som händer inom arbetslivet och utbildningsbranschen.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, engelska och Office-paketet samt vara en god administratör. Du är ansvarsfull och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt så att du håller tidsramar, fokuserar på resultat och är mån om att leva upp till satta kvalitetsmål.

Som person är du utåtriktad, flexibel och stabil, du har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter och fokuserar på rätt saker. För att trivas i rollen är det viktigt att kunna samarbeta på ett bra sätt i team, att tycka om att underhålla och skapa nya kontakter samt vara intresserad av att stödja våra studerande. Du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi erbjuder dig en miljö med ambitiösa och engagerade kollegor och en verksamhet med stark tillväxt. Du kommer att arbeta tätt med övriga Utbildningsledare samt administrativa stödfunktioner där alla bidrar till ett gott arbetsklimat och strävan att göra skillnad.

Jobbtyp: Heltid, Fast

Ansök senast 19 februari via mail till Jörgen Bergström, klicka på länken här under: 

Ansök här